Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

president
Beynəlxalq standartlarla işləmək inkişafa, tərəqqiyə yol açır və iqtisadiyyatımızın gücləndirilməsinə xidmət edir

Heydər Əliyev

Keyfiyyət Assosiasiyası İctimai Birliyi 25 noyabr 2007-ci ildə təsis edilmiş və 30 oktyabr 2008-ci ildə Azərbaycan Respublikası Ədliyyə Nazirliyində qeydiyyatdan keçmiş (QN № 1108-Q23-2591), özünüidarəedən, ictimai-faydalı məqsədlər daşıyan, öz fəaliyyətinin əsas məqsədi kimi gəlir əldə etməyi nəzərdə tutmayan qeyri-kommersiya, qeyri-hökumət təşkilatıdır.

Resurslar

Купить новостройку с отделкой. Где купить однокомнатную квартиру в новостройке? Купить новостройку недорого. Оценка стоимости недвижимости. Какая рыночная оценка недвижимости? Принципы оценки недвижимости. Теплый пол своими руками. Как сделать теплый пол в доме. Монтаж водяного теплого пола. Не включается ноутбук. Скажите почему не включается ноутбук. Ноутбук включается и сразу выключается. Быстрый кредит наличными. Где быстро взять кредит без справок. Оформить быстрый кредит. Топ wow сервера. Где скачать последний клиент wow? Самый лучший сервера world of warcraft. Ленточная пилорама цена. Ленточная пилорама своими руками чертежи. Скачать чертежи ленточной пилорамы. Аренда квартир без посредников. Длительная аренда квартир без посредников и прочих. Аренда однокомнатной квартиры.
Məqalələr
ISO 9001:2015 standartının ali təhsil müəssisələrində tətbiqi
Keyfiyyət sahəsində məqsədlər və onların düzgün formalaşdırılması
“Toyota” korporasiyasında TQM modelinin tətbiqi
Balanslaşdırılmış göstəricilər sistemi müəssisəni idarəetmə vasitəsi kimi
Biznes proseslərin yenidən layihələndirilməsi
Məsləhətçi seçmək üzrə tövsiyələr
Keyfiyyətlə bağlı xərclər və onların idarə olunması
Keyfiyyəti idarəetmənin əsas prinsipləri
ISO 9001:2008 standartının tətbiqindən əldə olunan səmərələr
Jurnal
Jurnal № 1
Jurnal № 2
Jurnal № 3
Jurnal № 4
Jurnal № 5
Jurnal № 6
Jurnal № 7
Jurnal № 8
Menecment +
Kitablar
Idarəetmə Sistemlərində Daxili Audit
Kvalimetriya və keyfiyyətin idarə edilməsi
Standartlaşdırmanın əsasları
Sertifikatlaşdırmanın əsasları
Metrologiya
Standartlar, normativ sənədlər və metodikalar
Maraqlı məlumatlar
Keyfiyyet və Menecmentə dair terminlər
ISO-nun tikinti sahəsinə dair standartları
IT üzrə proqram təminatı və sistemlərin layihələndirilməsinə dair beynəlxalq standartlar
ISO-nun 161-və 193 sayılı Texniki Komitələrinin standartları
KİS-ə dair beynəlxalq standartların və normativ sənədlərin siyahısı
ISO-nun 67 saylı TK-nın neft məhsulları və sürtgü materiallarına dair standartları
"Codex Alimentarius" Komissiyasının qida məhsullarının yoxlanılması və analizi metodlarına dair normativ sənədləri və standartları
ISO-nun süd və süd məhsullarına dair standartları
ISO-nun ət və ət məhsullarına dair standartları
CE markalanması üçün nəzərdə tutulan Avropa direktivləri
Keyfiyyət dərnəyi
Qida təhlükəsizliyinin idarə edilməsi üzrə beynəlxalq standartlar
Müəssisədə idarəetmə sistemlərinin yaradılması, tətbiqi və daxili auditlərin keçirilməsi prosesində istifadə edilən beynəlxalq standartların siyahısı
Аvrоpа Birliyində uyğunluğun qiymətləndirilməsi

“Kodeks Alimentarius” Komissiyasının qida məhsullarının yoxlanılması və analizi metodlarına dair normativ sənədləri və standartları



1


CAC/GL 33-1999

Qida məhsulları. MRLS-ə uyğun pestisidlərin qalıqlarının təyin edilməsi üçün nümunə götürülməsinin tövsiyə metodları.

2


CAC/GL 41-1993

Qida məhsulları. Pestisidlərin qalıqlarının maksimum həddinin analizində nümunə kimi istifadə edilən məhsul hissəsi.


3

CAC/GL 47-2003 (Yenidən baxılıb 1-2006)

Qida məhsulları. Qida məhsullarının ixracına nəzarət sistemləri üzrə rəhbəredici göstərişlər.


4


CAC/GL 50-2004

Qida məhsulları. Nümunələrin götürülməsi üzrə ümumi rəhbərlik.


5


CAC/GL 56-2005

Qida məhsulları. Qalıqların miqdarının təyin edilməsi, identifikasiyası və təsdiqi üçün mass-spektrometriyadan (MS) istifadə üzrə rəhbərlik.


6


CAC/GL 60-2006

Qida məhsulları. Qida məhsullarına nəzarət sistemi və onların sertifikatlaşdırılmasında tətbiq edilən mexanizm kimi məhsulların izlənilməsi prinsipləri.

7

CAC/GL 61-2007

Qida məhsulları. Qida məhsullarında Listeria monosigenlərə nəzarət üçün əsas gigiyena prinsiplərinin tətbiqi üzrə rəhbərlik.

8

CAC/GL 63-2007

Qida məhsulları. Mikrobioloji risklərin idarə edilməsi üzrə prinsiplər və rəhbərlik.


9


CAC/GL 69-2008

Qida məhsulları. Qida məhsullarının təhlükəsizliyinə nəzarət tədbirlərinin (qaydalarının) qiymətləndirilməsi üzrə təklif edilən rəhbərlik layihəsi.

10

CAC/MRL 3-2001

Kənar qatışıqların maksimum həddi.


11


CAC/RCP 49-2001

Qida məhsulları. Çirklənmənin ilkin mənbəyinə kimyəvi preparatlar vasitəsilə təsir etməklə çirklənmənin azaldılması üzrə qayda və normalar toplusu.


12


CAC/RCP 50-2003

Alma şirəsi və digər içkilərdə olan alma şirəsinin inqrediyentləri. Patulinlə çirklənmənin azaldılması və çirklənmənin qarşısının alınması üzrə qayda və normalar toplusu.

13

CAC/RCP 55-2004

Yerfındığı. Aflotoksinlə çirklənmənin azaldılması və çirklənmənin qarşısının alınması üzrə qayda və normalar toplusu.

14

CAC/RCP 56-2004

Qida məhsulları. Qurğuşunla çirklənmənin azaldılması və çirklənmənin qarşısının alınması üzrə qayda və normalar toplusu.

15

CAC/RCP 59-2005

Qozlar (fındıqlar) Aflatoksinlə çirklənmənin azaldılması və çirklənmənin qarşısının alınması üzrə qayda və normalar toplusu.


16


CAC/RCP 62-2006

Qida məhsulları və yemlərin tərkibində dioksinlərin və dioksinəoxşar qatışıqların azaldılması və onların qarşısının alınması qaydaları.

17

CAC/GL 44-2003

Müasir biotexnologiya əsasında istehsal olunan qida məhsullarının istehlak riskinin analizi prinsipləri.


18


CAC/GL 45-2003

Rekombinat DNK texnologiyalarının köməyi ilə bitkilərdən alınan qida məhsullarının təhlükəsizliyinin qiymətləndirilməsi üzrə rəhbəredici göstərişlər.


19


CAC/GL 46-2003

Rekombinat DNK texnologiyalarının köməyi və mikroorqanizmlərin tətbiqi ilə istehsal olunan qida məhsullarının təhlükəsizliyinin qiymətləndirilməsi üzrə rəhbəredici göstərişlər.

20

CAC/GL 49-2003

Analiz metodlarının birdəfəlik laboratoriya attestasiyası üzrə IUPAC – harmonizasiya edilmiş rəhbərlik.

21

CAC/RCP 53-2003

Təzə meyvə və tərəvəzlər. Sanitar-gigiyenik qayda və normalar toplusu.

22

CAC/GL 55-2005

Mineral və vitaminli qida əlavələrinə dair rəhbərlik.

23


CAC/RCP 57-2004

Süd və süd məhsulları. Sanitar-gigiyenik qayda və normalar toplusu.

24

CAC/RCP 58-2005

Ət. Sanitar-gigiyenik qayda və normalar toplusu.

25

CAC/GL 59-2006

Nəticələrin qeyri-dəqiqliyini qiymətləndirmək üzrə rəhbərlik.

26

CAC/GL 66-2008

Aromatizatorların tətbiqi üzrə rəhbərlik.

27

CODEX STAN 228-2001 (Yenidən baxılıb 1-2004)

Çirkləndirmə yaradan maddələrin ümumi analiz metodları. Ümumi standart.

28

CODEX STAN 229-1993 (Yenidən baxılıb 1-2003)

Qida məhsulları. Pestisidlərin qalıqları. Tövsiyə edilən analiz metodları.

29

CODEX STAN 231-2001 (Yenidən baxılıb 1-2003)

Qida məhsulları. Şüalanmaya məruz qalmış qida məhsullarının aşkar edilməsi üzrə kodeksin ümumi metodları.

30

CODEX STAN 192-1995 (Yenidən baxılıb 10-2009)

Qida əlavələri. Kodeksin əsas standartı

31

CODEX STAN 193-1995 (Yenidən baxılıb 5-2009)

Qida məhsullarında toksinlər və çirkləndirici maddələr. Kodeksin ümumi standartı.


Social

Xəbərlər

İnformasiya təhlükəsizliyinin effektivliyinin artırılması üzrə yeni ISO/IEC standartı
Vətəndaşların, cəmiyyətin və dövlətin həyatında informasiyanın, informasiya resurslarının və texnologiyalarının...
ISO 14001 standartının yeni versiyası
Standartlara yenidən baxılması və təkmilləşdirilməsi prosesi çərçivəsində Beynəlxalq Standartlaşdırma...
Əməyin mühafizəsi və təhlükəsizliyi idarəetmə sistemləri üzrə ISO –nun yeni standartı
Beynəlxalq Standartlaşdırma Təşkilatından (ISO) verilən məlumata görə Əməyin...
Yeni ISO standartı enerji daşıyıcılarından effektiv istifadə edilməsinə imkan verəcək
Əksər müəssisələr üçün enerji daşıyıcılarının qiyməti uğurlu biznesin aparılmasda əhəmiyyətli...
ISO/IEC 17021 standartının yeni layihəsi
Beynəlxalq Standartlaşdırma Təşkilatının (ISO) Uyğunluğun Qiymətləndirilməsi üzrə Komitəsi (CASCO) və...

Arxiv

2018
Февраль
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728    

Tərəfdaşlar

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Tanınmış şəxsiyyətlər

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Beynəlxalq Təşkilatlar

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com